Η εταιρία

Η TMP Supplies AE είναι μία αμιγώς Ελληνική εμπορική εταιρεία με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά πληροφορικής και 8 χρόνια παρουσίας στον ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό τομέα.
 
Ειδικευόμαστε στην εισαγωγή και χονδρική διανομή computer parts, UPS, δικτυακού εξοπλισμού, περιφερειακών PC και Laptop, Refurbished PC & laptop, Used monitor, Refurbished server και εκτυπωτών, αξεσουάρ για tablets & notebooks και άλλων προϊόντων τεχνολογίας σε καταστήματα και εταιρείες πληροφορικής-μηχανογράφησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 

 

Κατηγορίες προϊόντων 

Δραστηριοποιούμαστε στις εισαγωγές των παρακάτω κατηγοριών προϊόντων από εργοστάσια και οίκους του εξωτερικού:

►Μεγάλη ποικιλία Refurbished & used κωδικών σε Ηλεκτρονικούς υπολογιστές (PC / Laptop), oθόνες υπολογιστών, εκτυπωτές, server καθώς και σε parts υπολογιστών (Ram, σκληροί δίσκοι, κάρτες γραφικών κτλ.).

 ►Δικτυακά προϊόντα (ethernet switches, ethernet cards, modems, ADSL modem/routers, wireless access points, wireless cards, antennas, internet routers, VPN routers, print servers και security gateways).

►Παρελκόμενα POS όπως οθόνες αφής, barcode scanners, εκτυπωτές ταμειακών μηχανών, συρτάρια ταμείων.

►Computer cases και Power supplies για κάθε δυνατή χρήση.
 
►Καλώδια κάθε χρήσης πληροφορικής και ηλεκτρονικών (usb, καλώδια δικτύου, προεκτάσεις, αντάπτορες, καλώδια τροφοδοσίας, καλώδια ήχου και εικόνας κλπ.) UPS Line Interactive, UPS On Line, AVR, Inverters.
 
►Περιφερειακά Η/Υ (πληκτρολόγια, mouse, WEB Cameras, TV tuners, Joypads, MP3/MP4 Players, Εξωτερικές θήκες δίσκων, computer coolers, περιφερειακά USB, κάρτες επέκτασης θυρών κτλ..

►Αξεσουάρ πληροφορικής (τσάντες notebook, αξεσουάρ USB, ηχεία, ακουστικά, εξωτερικές συσκευές επέκτασης κτλ.).
 
►Μαγνητικά και οπτικά μέσα αποθήκευσης (CD, DVD, USB flash,  SD cards κτλ.).
 
►Προϊόντα Security (καταγραφικά DVR, κάμερες DVR, συστήματα CCTV με όλα τα παρελκόμενά τους).
 
►Ηλεκτρολογικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός για οικιακή και γενική χρήση.

 


Χονδρική διάθεση 

Η εξυπηρέτηση των συνεργατών μας γίνεται μέσω των τεσσάρων σημείων παρουσίας της TMP (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Χανιά Κρήτης) στην Ελλάδα. Και τα τέσσερα σημεία παρουσίας μας, διαθέτουν οργανωμένα τμήματα πωλήσεων.
Ταυτόχρονα παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και service σε κάθε προιόν που διαθέτουμε στην αγορά. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το φιλικό κι ανθρώπινο πρόσωπο μας, μας καθιστούν βασική
επιλογή συνεργάτη σε πάνω από 2.500 καταστήματα και επιχειρήσεις πληροφορικής στην Ελλάδα.
Οι αριθμοί αυτοί είναι τιμή μας και μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε, προσφέροντάς προϊόντα και υπηρεσίες μεγάλης προστιθέμενης αξίας.

 

Οι εγκαταστάσεις μας στον Αγ. Ι. Ρέντη 
 


Refurbished μια νέα σελίδα     

 Στο πλαίσιο της ανάπτυξης μας ξεκινησαμε από το 2015 την ενασχόληση μας με την εισαγωγή ποιοτικών Refurbished και Used κωδικών από Ευρωπαϊκούς οίκους.
 
 
Το τμήμα R&D της εταιρείας μας πραγματοποιεί ενδελεχή έλεγχο για την παραγγελία Refurbished μηχανημάτων από τους προμηθευτές μας. Kατά την παραλαβή των μηχανημάτων στην εταιρεία
μας γίνεται εκ νέου έλεγχος, αναβάθμιση και καθαρισμός των μηχανημάτων από το τεχνικό επιτελείο μας έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα και η λειτουργία των Refurbished μηχανημάτων.
 
 
Είμαστε πιστοποιημένοι σαν Microsoft Registered Refurbisher και εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο διαδικασίας για να παραδίδουμε Refurbished κωδικούς σε άψογη λειτουργία.
 
 

Πιστοποίηση Registered Refurbisher από την Microsoft

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από την Microsoft ώστε να κάνει εγκατάσταση αυθεντικής άδειας χρήσης του λογισμικού της σε refurbished υπολογιστή που διατίθεται για πώληση σε πελάτη μας.


 

Hλεκτρονικό εμπόριο 

Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες χονδρικού εμπορίου που επένδυσε στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η νέα πλατφόρμα b2b που ετοιμάσαμε για τους συνεργάτες μας προσφέρει x4 φορές περισσότερη πληροφορία, νέες δυνατότητες ολοκλήρωσης με τα eshop των συνεργατών μας αλλά και καλύτερη παρακολούθηση των παραγγελιών των πελατών μας.

http://online.tmp.gr

 

Διαθεσιμότητα εμπορευμάτων 

Χάρη στο μέγεθος και την οργανωμένη ηλεκτρονικά αποθήκη μας, οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της άμεσης διαθεσιμότητας σε περισσότερα από το 90% των παρεχομένων ειδών μας.

 Για εμάς, η άμεση διάθεση και εξυπηρέτηση είναι το Άλφα και το Ωμέγα και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα που είναι διαθέσιμα συνεχώς εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στους συνεργάτες μας!
 
  
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης πωλήσεων της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 210 98 59 300 για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Με ένα ραντεβού ένας εξιδεικευμένος πωλητής μας θα βρεθεί άμεσα κοντά σας για να σας παρουσιάσει πολλές επιλογές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων νέας τεχνολογίας έτσι ώστε να βρούμε τις λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

                                                                                                                                         *Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη.