Menu
Your Cart

Gaming

Model: 18147
Το KB-78162 της HVT είναι ένα gaming πληκτρολόγιο εξαιρετικής σχεδίασης με εντυπωσιακό οπίσθιο φωτισμό.   Διαθέτει 15 προγραμματιζόμενα πλήκτρα   Με εργονομική σχεδίαση και αντοχή στην έντονη χρήση χάρη στο ABS υλικό κατασκευής του.   Με άνετα πλήκτρα άμεσης απόκρισης.   Χαρακτηριστικά:   •    Το πληκτρολόγιο είναι συμβατό με: WINDOWS 7 & WINDOWS 8 •    Αριθμός πλήκτρων: 104 •    Πλήκτρα πολυμέσων •    Μηχανικός κύκλος ζωής: 10,000,000 times •    Μήκος καλωδίου 1,8m •    Υλικό πλήκτ..
.
Model: 15035
Το νέο διπλό ενσύρματο χειριστήριο με δόνηση για PC USB-8878B της HVT είναι βολικό και κατάλληλο για όλα τα action games αλλά και για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Με εργονομικό σχεδιασμό (PS2/3 design) και άνετη λαβή δίνει στους χρήστες την άνεση να απολαμβάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού. Συνδέεται σε μία θύρα USB ώστε δύο χρήστες να μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα τα αγαπημένα παιχνίδια τους. Με αναλογικούς και ψηφιακούς μοχλούς που επιτρέπουν πλήρη έλεγχο των κινήσεων στο παιχνίδι. Με μηχανισμ..
.
Model: 14706
Το gaming ακουστικό SNAKE EGH340 προσφέρει υψηλή απόδοση ήχου και ενσωματώνει τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά για τους παίκτες πού θέλουν να απολαύσουν πλήρως το παιχνίδι. Διαθέτει υψηλής ποιότητας μικρόφωνο που περιλαμβάνει λειτουργία μείωσης θορύβου και είναι 100% αναδιπλούμενο. Mε μαλακά και άνετα μαξιλάρια που επιτρέπουν την τέλεια στερέωση και την ολική ακουστική απομόνωση καθώς και υψηλής ποιότητας ηχεία που δημιουργούν ένα μοναδικό ακουστικό περιβάλλον. Τα 40mm ηχεία του έχουν σύνθετη α..
.
Model: 73161
Υφασμάτινη επιφάνεια από την HVT τελευταίας γενιάς, από φυσική βάση καουτσούκ για υψηλή πρόσφυση.    Άνεση και εργονομία, που θα κάνει τον χρήστη να αισθάνεται άνετα εκατό τοις εκατό, με μεγάλη επιφάνεια που εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση για τον καρπό και το χέρι σας ανά πάσα στιγμή. Διευκολύνει την κινητικότητα του ποντικιού και δίνει απόλαυση στον χρήστη.   Τέλειες αναλογίες για το επαγγελματικό παιχνίδι: 500x320x3 mm...
.
Model: 73160
Υφασμάτινη επιφάνεια από την HVT τελευταίας γενιάς, από φυσική βάση καουτσούκ για υψηλή πρόσφυση.    Άνεση και εργονομία, που θα κάνει τον χρήστη να αισθάνεται άνετα εκατό τοις εκατό, με μεγάλη επιφάνεια που εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση για τον καρπό και το χέρι σας ανά πάσα στιγμή. Διευκολύνει την κινητικότητα του ποντικιού και δίνει απόλαυση στον χρήστη.   Τέλειες αναλογίες για το επαγγελματικό παιχνίδι: 400x320x3 mm...
.
Model: 18264
Το νέο mouse GM308B από την HVT είναι ένα κορυφαίο gaming ποντίκι με ανθεκτικό φινίρισμα από καουτσούκ, στιβαρό με εργονομικό σχεδιασμό που προσφέρει μέγιστη άνεση στο χρήστη και με υψηλή απόδοση σε απαιτητικές συνθήκες χρήσης.   Λειτουργεί με τόν νέο οπτικό αισθητήρα Laser Avago 5050, με 8 ρυθμιζόμενα επίπεδα, από 250-2750 DPI.   Διαθέτει παλλόμενο φωτισμό 2 χρωμάτων καί επτά αθόρυβα πλήκτρα, τα οποία οί χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν, με το ειδικό λογισμικό, σύμφωνα με τις αναγκες του..
.
Model: 18263
Το νέο mouse GM308A από την HVT είναι ένα κορυφαίο gaming ποντίκι με ανθεκτικό φινίρισμα από καουτσούκ, στιβαρό με εργονομικό σχεδιασμό που προσφέρει μέγιστη άνεση στο χρήστη και με υψηλή απόδοση σε απαιτητικές συνθήκες χρήσης.   Λειτουργεί με το νέο οπτικό αισθητήρα Laser Avago 5050, με 8 ρυθμιζόμενα επίπεδα, από 250-2750 DPI.   Διαθέτει παλλόμενο φωτισμό 2 χρωμάτων και έξη αθόρυβα πλήκτρα, τα οποία οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν, με το ειδικό λογισμικό, σύμφωνα με τις αναγκες τους...
.
Model: 18313
Το μοναδικό M586 gaming mouse της HVT με δώρο MousePad.    Με ανάλυση απο 800 ως και 2.400dpi διαθέτει 6 πλήκτρα συμπεριλαμβανομένων και πλήκτρων εμπρός / πίσω τα οποία εφαρμόζουν τέλεια στο χέρι του χρήστη χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του.   Με Led φωτισμό seven (7) colors lighting effects και διάρκεια ζωής τις 60,000 ώρες δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατά την χρήση του στο σκοτάδι. Χαρακτηριστικά:   •    6D Gaming πλήκτρα •    DPI Adjust 800-2400dpi •    Optical Sensor •    ..
.
Model: 15245
Gamepad EG106 Corsair USB Gamepad με λειτουργία Force Feedback και συμβατό με PS2 / PS3 και PC Χαρακτηριστικά: •    2 analog manipulators •    12 action buttons (including 2 buttons in analog sticks) •    2 modes (analog and digital) •    8-way d-pad •    Vibration Force •    USB Σύνδεση •    Μήκος καλωδίου 180cm •    Συμβατό με Windows Me, Windows XP, Windows 2000 SP4, Windows Vista, Windows 7...
.
Model: 14823
Το gaming ακουστικό Deathstrike EGH420R προσφέρει υψηλή απόδοση ήχου και ενσωματώνει τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά για τους παίκτες πού θέλουν να απολαύσουν πλήρως το παιχνίδι. Διαθέτει υψηλής ποιότητας μικρόφωνο, μαλακά και άνετα μαξιλάρια που επιτρέπουν την τέλεια στερέωση και την ολική ακουστική απομόνωση καθώς και υψηλής ποιότητας ηχεία που δημιουργούν ένα μοναδικό ακουστικό περιβάλλον. Τα 40mm ηχεία του έχουν σύνθετη αντίσταση 32 Ohm και την δύναμη των 150mW, εξασφαλίζοντας ότι ακούτε τ..
.
Model: 18848
Ελκυστικός σχεδιασμός, κομψή εμφάνιση, Φωτιζόμενο, πολύ άνετο, ευχάριστο στην επαφή, ενσύρματο πληκτρολόγιο USB για gamers με 12 πλήκτρα λειτουργιών πολυμέσων. Τα πλήκτρα διαθέτουν μηχανισμό παρόμοιο με αυτόν που χρησιμοποιείται στα μηχανικά πληκτρολόγια. Τα γράμματα και τα σύμβολα εκτυπώνονται με την πιο πρόσφατη τεχνολογία ανθεκτικό στις γρατζουνιές UV. Υψηλής ποιότητας αντι-ηλεκτροστατικά υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή προστατεύουν την ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή.      ..
.
Model: 18855
Μηχανικό πληκτρολόγιο με πολύχρωμο οπίσθιο φωτισμό. Το VARR FIGHTER είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Είναι ένας συνδυασμός υψηλής ποιότητας υλικών με εντυπωσιακό σχεδιασμό που εντυπωσιάζει και ταιριάζει στο δωμάτιο του παίκτη. FIGHT AND WIN Οι υψηλής ποιότητας μηχανικοί διακόπτες JIXIAN Blue παρέχουν ένα άνετο, αντιληπτό σημείο ενεργοποίησης που είναι ιδανικό για απαιτητικές εργασίες. Αυτή η λύση εγγυάται ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. COMFORTABLE ..
.
Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies δικά μας και τρίτων για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την αγοραστική σας εμπειρία.