Menu
Your Cart

Σπρέι

Model: 10259
Λιπαντικό Σπρέϊ για Καλώδια Χρησιμοποιείται στο βιομηχανικό πεδίο για την εγκατάσταση καλωδίων ισχύος, μεγάλων τμημάτων, σε πλαστικούς σωλήνες ή σκυρόδεμα. Σε αστικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις για κλασικές εφαρμογές σπειρώματος. Περιγραφή: Λιπαντικό χρήσιμο για την εγκατάσταση και τη διέλευση των καλωδίων στους αγωγούς. Η χρήση του σπρέϊ αυτού εξαλείφει την τριβή έως και 80%, περιορίζοντας τον κίνδυνο ζημιάς στο καλώδιο κατά την εισαγωγή και την απόσυρση. Συμβατό με όλους τους τύπους καλω..
.
Model: 10264
Σπρέϊ Σιλικόνης Το προϊόν ψεκασμού σιλικόνης έχει πολλούς τομείς εφαρμογής: Λίπανση των μεντεσέδων, των συρόμενων πορτών, των κλειστών παραθύρων κ.α. και στεγανοποίηση μεταλλικών εξαρτημάτων, καουτσούκ και ηλεκτρικών καλωδίων. Είναι επίσης σε θέση να προστατεύει από τη διάβρωση, εξαλείφει την τριβή και τον ήχο τριξίματος. Περιγραφή: Μείγμα αλειφατικών διαλυτών με την προσθήκη σιλικόνης. Το προωθητικό είναι ένα μείγμα που αποτελείται από προπάνιο και βουτάνιο. Η παρουσία ενός μεγάλου ποσοστού σ..
.
Model: 10248
Ενεργός αφρός ιδανικός για τον καθαρισμό επιφανειών σε πλαστικά και εξωτερικά μέρη ηλεκτρικών οργάνων. Αφαιρέστε εύκολα τους ρύπους και τους λεκέδες. Πώς να χρησιμοποιήσετε: Ανακινήστε το προϊόν πριν από τη χρήση, ψεκάστε στα επιθυμητά μέρη, αφήστε το να δράσει λίγα δευτερόλεπτα, περάστε ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην ψεκάζετε το πίσω μέρος ηλεκτρονικών εξαρτημάτων...
.
Model: 10247
Το Clean Screen είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό γυαλιών, καθρεπτών, κρυστάλλων και επιφανειών σμάλτου. Ένα προϊόν έτοιμο προς χρήση, μη τοξικό με υψηλή απολιπαντική δύναμη που δίνει στις επιφάνειες χαρακτηριστικά απωθητικότητας στο νερό και τη σκόνη. Ιδανικό για: Οθόνες, τηλεοράσεις LED / LCD, γυαλιά, κρύσταλλα, καθρέπτες και ανακλαστικές επιφάνειες. Τεχνικά Χαρακτηριστικά: • Container: Aerosol • Χρώμα: Λευκός Αρφός • Πυκνότητα: 1.000 g / cc. (+/- 0.05), at 20 ° c (υγρή μορφή) • Πρ..
.
Model: 10254
Lubriconact – Λιπαρό Αποξειδωτικό Καθαρίζει τέλεια ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές επαφές αφήνοντας ένα λιπαρό πέπλο που εγγυάται ένα ισχυρό λιπαντικό και προστατευτικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλάζει τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του κυκλώματος. Ιδιαίτερα κατάλληλο για το βουητό των ποτενσιόμετρων στο πεδίο ραδιο-τηλεόρασης, διακόπτες και κάθε ηλεκτρική επαφή που περιλαμβάνει μηχανικά μέρη. Δεν διαβρώνει τα μέταλλα, τα προστατεύει, δεν επιτίθεται στη βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ. Περιγραφή: • Σ..
.
Model: 10268
Αντιστατικό Σπρέϊ Εφαρμόζεται σε: βιομηχανία χαρτιού, τυπογραφεία, κλωστοϋφαντουργία και ειδικές εφαρμογές. Περιγραφή: Το προϊόν μπορεί να προσδώσει, στο μέρος στο οποίο ψεκάζεται, μια ισχυρή αντιστατική επιφάνεια. Αυτή η ιδιότητα προέρχεται από την παρουσία ενός τύπου πυριτίου πρώτης ύλης, το οποίο διευκολύνει την ολίσθηση και αποτρέπει τη συσσώρευση ηλεκτροστατικών φορτίων. Η συνεχιζόμενη χρήση αντιστατικών διευκολύνει πολλές τυπικές κλωστοϋφαντουργικές εφαρμογές, αποφεύγοντας επιπλέον το σχ..
.
Model: 10215
Σχηματίζει μία ανθεκτική, εύκαμπτη, ηλεκτρικά αγώγιμη, προστατευτική μεμβράνη. Προστατεύει το μέταλλο, ακόμα και όταν είναι γδαρμένο ή κατεστραμμένο. Εξαιρετική ικανότητα συγκόλλησης. Χωρίς μόλυβδο και χρωματα. Δεν ξεφλουδίζει...
.
Model: 10266
Anticorona Spray Εφαρμόζεται σε: βιομηχανικά, ηλεκτρονικά εξαρτήματα και υλικό γραφείου. Περιγραφή: Καταστέλλει τα «στεφάνια» των μετασχηματιστών τηλεοπτικής γραμμής. Προστατεύει και μονώνει τις περιελίξεις και τα ηλεκτρικά πηνία κάθε είδους. Αφήνει μια κολλητική μεμβράνη σε οποιαδήποτε επιφάνεια, καθιστώντας την ανθεκτική σε διαβρωτικά οξέα, αλκάλια και ατμοσφαιρικούς παράγοντες, ειδικά σε θαλάσσιες περιοχές. Δεν επιτρέπει τη διέλευση υγρασίας. ο αέρας στεγνώνει σε λίγα λεπτά. Τεχνικά Χαρακτ..
.
Model: 10255
Super Freddo - Cooler Σπρέι στιγμιαίας ψύξης για τοπική χρήση. Φτάνει στους -45 ° C και είναι κατάλληλο για εύρεση ελαττωμάτων λόγω υπερθέρμανσης ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και ελαττωμάτων συγκόλλησης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό στήριγμα όταν έχετε την ανάγκη να περιορίσετε τα υλικά. Περιγραφή: Ο αναπτήρας περιέχει εύφλεκτο αέριο (προπάνιο-βουτάνιο). • Φιλικό προς το περιβάλλον και άοσμο προϊόν. • Δεν προσβάλλει πλαστικά και δεν αφήνει υπολείματα υγρασίας. • Η υψηλή πίεση απομα..
.
Model: 10256
Electro lac – Προστατευτική Λακ Μονωτική προστατευτική λάκα anticorona για ηλεκτρονικές πλακέτες κυκλωμάτων και πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων. Δημιουργεί μια ανθεκτική μεμβράνη με υψηλή διηλεκτρική ισχύ. Σχεδιασμένο για την προστασία των πηνίων, των ηλεκτρομαγνητικών βαλβίδων, των μετασχηματιστών, των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και των τυπωμένων κυκλωμάτων, εξασφαλίζει μια αποτελεσματική ηλεκτρική μόνωση αποφεύγοντας την διαρροή ρεύματος και το βραχυκύκλωμα. Προστατεύει από τους ατμοσφαιρικούς πα..
.
Model: 10253
Clean Contact  Kαθαρισμός και αποξείδωση ηλεκτρικών επαφών. Aσφαλές σε: • Πλαστικό και καουτσούκ. • Ηλεκτρομηχανικές ομάδες. • Ομάδες ελέγχου. • Όλες τις ηλεκτρικές επαφές. • Αισθητήρες. Περιγραφή: Μείγμα αλειφατικών διαλυτών και αλκοολών με την προσθήκη ενός προωθητικού (υγροποιημένο αέριο πετρελαίου). • Δεν καταστρέφει τη στιβάδα του όζοντος. • Μη διαβρωτικό. • Περιέχει αναστολέα διάβρωσης. • Ασφαλές σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες, δεν λεκιάζει. • Ασφαλές στα περισσότερα λάστιχα, πλαστικά..
.
Model: 10252
ISOPROPYL ALCOHOL Αποτελεσματικό προϊόν για όλες τις κατασκευές και πλαστικά περιτυλίγματα σε υπολογιστές, εκτυπωτές, οθόνες βίντεο, ρολά και φωτοαντιγραφικά μηχανήματα και κάθε άλλο εξοπλισμό γραφείου. Eξατμίζεται πλήρως, χωρίς να αφήνει υπολείμματα και για αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τον καθαρισμό γυαλιών, φακών και οπτικών ομάδων. Αφαιρέστε τη βρωμιά και τα στατικά φορτία που εναποτίθενται στις μαγνητικές κεφαλές του βιντεοακουστικού εξοπλισμού κατά τη λειτουργία και την ολίσθηση της ..
.
Εμφάνιση 1 έως 12 από 27 (3 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies δικά μας και τρίτων για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την αγοραστική σας εμπειρία.