Menu
Your Cart

TP-LINK

Model: 62079
Αντικεραυνική προστασία στην εξωτερική WI-FI κεραία σας. Με την χρήση της αποφεύγετε κάθε πιθανή βλάβη στον εξοπλισμό σας από το πέρασμα υψηλής τάσης από κεραυνούς η άλλες πηγές...
.
Model: 60251
Tο JetStream T2500G-10MPS από την TP-Link είναι ένα διαχειριζόμενο L2 switch που είναι εξοπλισμένο με 8 θύρες RJ45 gigabit και 2 υποδοχές SFP. Όλες οι θύρες RJ45 υποστηρίζουν το πρότυπο 802.3af / at (PoE +), παρέχοντας συνολική ισχύ PoE 116W. Το T2500G-10MPS έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες δικτύωσης των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, με μια εκτεταμένη σουίτα διαχείρισης και λειτουργιών ασφάλειας. Αυτές οι συσκευές είναι οικονομικά αποδοτικές για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, παρέχο..
.
Model: 63149
Η σειρά TL-SM311 Fiber Module κάρτες εισάγονται για την επέκταση της απόστασης μεταφοράς. Με δυνατότητα να επεκτείνουν την απόσταση αρκετά χιλιόμετρα, έως και δεκάδες χιλιόμετρα, ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση ενός LAN. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν εάν και ποια στοιχεία να χρησιμοποιούν τις ενότητες ινών ανάλογα με τη ζήτηση, προκειμένου να μειώσουν το κόστος...
.
Model: 60129
Το JetStreamTM gigabit L2 lite managed switch TL-SG3210 της TP-Link έρχεται εξοπλισμένο με 8 10/100/1000Mbps θύρες και 2 gigabit SFP υποδοχές. Αυτό το switch παρέχει υψηλές επιδόσεις, προηγμένες στρατηγικές ασφάλειας και πλούσιες δυνατότητες επιλογών διαχείρισης. Πρόκεται για μια δικτυακή, αποδοτική λύση που απευθύνευαι σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικά: •    48 10/100Mbps Ports, 2 10/100/1000Mbps Ports, and 2 Gigabit SFP Slots •    Web-based διαχείριση για γρήγορη και εύκολ..
.
Model: 63191
Το  EAP220 της TP-LINK είναι επαγγελματικού επιπέδου Access Point που παρέχει ευέλικτη και εύκολη εγκατάσταση, διαχείριση και εξαιρετική ασύρματη ασφάλεια επαγγελματικού επιπέδου. Ειδική σχεδίαση για εύκολη εγκατάσταση σε τοίχο ή οροφή. Η ρύθμιση και η διαχείριση του δικτύου WLAN απλοποιούνται μέσω λογισμικού κεντρικής διαχείρισης. Το EAP220 διαθέτει επίσης λειτουργία δεσμευμένης πύλης και αυτόματη διαχείριση RF. Είναι ιδανικό για απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα όπως πανεπιστήμια, ξενοδο..
.
Model: 60167
TP-LINK WPA4220KIT 300MBPS AV500 WiFi POWERLINE EXTENDER STARTER KIT 60167 Μετατρέψτε οποιαδήποτε πρίζα ηλεκτρικού του σπιτιού σας σε κάρτα δικτύου ταχύτητας ως 300Μbps. Το WPA4220KIT σας δίνει την δυνατότητα να συνδέσετε τους υπολογιστές σας ή άλλες συσκευές δικτύου στην υπάρχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού σας και να δημιουργήσετε ένα τοπικό δίκτυο χωρίς την χρήση νέας καλωδίωσης. Πάρα πολύ απλό στην χρήση του, και με σταθερότατη και μακροχρόνια εγγυημένη απόδοση. Χαρακτηριστικά: •..
.
Model: 60168
TP-LINK WPA4220 300MBPS AV500 WiFi POWERLINE EXTENDER 60168 Μετατρέψτε οποιαδήποτε πρίζα ηλεκτρικού του σπιτιού σας σε κάρτα δικτύου ταχύτητας ως 300Μbps. Το WPA4220 σας δίνει την δυνατότητα να συνδέσετε τους υπολογιστές σας ή άλλες συσκευές δικτύου στην υπάρχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού σας και να δημιουργήσετε ένα τοπικό δίκτυο χωρίς την χρήση νέας καλωδίωσης. Πάρα πολύ απλό στην χρήση του, και με σταθερή και μακροχρόνια εγγυημένη απόδοση. Χαρακτηριστικά: •    HomePlug AV, υψηλέ..
.
Model: 60147
Το TL-WN823N είναι ένα Mini Wireless N USB Adapter με ταχύτητα σύνδεσης μέχρι τα 300Mbps και έχει σχεδιαστεί για να συνδέσετε τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε ένα ασύρματο δίκτυο. Επιπλέον, το TL-WN823N διαθέτει λειτουργία AP, ένα κουμπί ρύθμισης ασφάλειας και είναι εύκολο στη χρήση με λογισμικό διαχείρισης. Ο σχεδιασμός του το καθιστά βολικό και εύκολο στη μεταφορά. Απολαύστε απλά το γρήγορο ασύρματο δίκτυο στον χώρο σας!..
.
Model: 60148
Το TL-WN725N της TP-LINK είναι ένα ασύρματο nano USB adapter στα 150Mbps το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή με το ασύρματο δίκτυο τους σε ταχύτητες που φτάνουν τα 150Mbps. Έχει σχεδιαστεί να είναι όσο το δυνατόν πιο βολικό και από τη στιγμή που συνδέεται με μία USB θύρα του υπολογιστή να μπορεί να παραμένει εκεί, άσχετα αν ταξιδεύετε ή είστε στο σπίτι. Επίσης, διαθέτει προηγμένες δυνατότητες ασύρματης κρυπτογράφησης και εύκολης εγκατάστασης...
.
Model: 63197
Το TL-SF1008D Fast Ethernet Switch είναι σχεδιασμένο για οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις. Και οι 8 θύρες υποστηρίζουν auto-MDI/MDIX, ώστε να μην ανησυχείτε για το είδος του καλωδίου που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας που διαθέτει, το TL-SF1008D εξοικονομεί έως και 60% της κατανάλωσης ενέργειας. Το 70% των υλικών συσκευασίας του μπορούν ν ανακυκλωθούν καθιστώντας το την ιδανική λύση για την εργασία σας, ενώ ταυτόχρονα προστ..
.
Model: 63125
Μετατρέψτε οποιαδήποτε πρίζα ηλεκτρικού του σπιτιού σας σε κάρτα δικτύου ταχύτητας ως 500Μbps. Το PA4010KIT σας δίνει την δυνατότητα να συνδέσετε τους υπολογιστές σας ή άλλες συσκευές δικτύου στην υπάρχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού σας και να δημιουργήσετε ένα τοπικό δίκτυο χωρίς την χρήση νέας καλωδίωσης. Πάρα πολύ απλό στην χρήση του, και με σταθερή και μακροχρόνια εγγυημένη απόδοση. Χαρακτηριστικά: •    Twin Pack, σχεδιασμός βοηθά στη δημιουργία ενός βασικού δικτύου powerline •  ..
.
Model: 60179
Το 2.4GHz 300Mbps 9dBi CPE Εξωτερικού Χώρου της TP-LINK με την ονομασία CPE210, είναι ειδκά σχεδιασμένο ώστε να αποτελεί την ιδανική λύση για εφαρμογές ασύρματης δικτύωσης εξωτερικού χώρου. Χάρη στην εφαρμογή κεντρικής διαχείρισης, είναι ιδανικό για εφαρμογές σύνδεσης σημείου-σε-σημείο, σημείου-σε-πολλαπλά-σημεία και κάλυψης Wi-Fi σε εξωτερικό χώρο. Επαγγελματική απόδοση, μαζί με σχεδίαση φιλική προς το χρήστη, που καθιστούν το CPE210 την ιδανική επιλογή για οικιακούς και επιχειρηματικούς χρήσ..
.
Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies δικά μας και τρίτων για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την αγοραστική σας εμπειρία.